Ställplatser Öland

Ställplatser Öland

Öland är en av Sveriges mest populära turistdestinationer, och det är inte svårt att förstå varför. Med sina vackra stränder, rika historia och imponerande natur har ön något att erbjuda alla typer av besökare. För husbilsägare är det också en utmärkt plats att besöka, eftersom det finns många ställplatser som välkomnar husbilar. En av de mest populära ställplatserna på Öland är Arontorps ställplatser.

Arontorps ställplatser är belägna i den lilla byn Arontorp, som ligger mellan Borgholm och Färjestaden på Ölands östra kust. Ställplatserna är omgivna av vacker natur och ligger bara några minuters promenad från stranden. På ställplatserna finns det utmärkta faciliteter som inkluderar toaletter, dusch, eluttag och vattenpåfyllning.

Vad som gör Arontorps ställplatser unika är deras närhet till många av Ölands mest populära sevärdheter. Borgholm slott, Solliden slott och Stora Alvaret ligger alla inom en kort bilresa från ställplatserna. För de som gillar att utforska Ölands rika natur, finns det också många vandringsleder och cykelvägar i närheten av ställplatserna.

En annan fördel med Arontorps ställplatser är att de är öppna året runt. Detta innebär att husbilsägare kan besöka Öland när som helst på året och hitta en plats att parkera sin husbil. Under sommarmånaderna kan ställplatserna vara mycket populära, så det kan vara en god idé att boka i förväg för att säkra en plats.

Arontorps ställplatser är också mycket prisvärda. Priserna varierar beroende på säsong, men även under högsäsongen är priserna för en natt mycket rimliga. Ställplatserna erbjuder också rabatter för längre vistelser, vilket kan göra dem till ett utmärkt val för husbilsägare som vill spendera mer tid på Öland.

Sammanfattningsvis är Arontorps ställplatser en utmärkt plats för husbilsägare att bo på när de besöker Öland. Med sin närhet till populära sevärdheter och vacker natur, utmärkta faciliteter och prisvärda priser är det inte svårt att förstå varför ställplatserna är så populära. Oavsett om du är på en kort resa eller planerar att stanna längre, är Arontorps ställplatser ett utmärkt val för ditt nästa besök på Öland. Ställplatser på Öland är populärt i alla åldrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *